Як та де у Кривому Розі можна отримати соціальну картку «Я-Ветеран»

Як та де у Кривому Розі можна отримати соціальну картку «Я-Ветеран»

Фото: Управл. преси та інф. Криворізької міської ради

У Кривому Розі військові можуть отримати картку «Я-Ветеран». А саме ветерани війни в Україні (з 2014 року), захисники України та члени їх сімей; учасники війни; учасники бойових дій; особи з інвалідністю внаслідок війни; члени сім'ї загиблого (померлого) ветерана війни: члени сім'ї загиблого (померлого) захисника чи захисниці; або їх законні представники.

Про це у відповідь на інформаційний запит повідомляє в.о. начальника Управління розвитку підприємництва Тетяна Козаченко.

У документі зазначили, що соціальний проєкт «Я-Ветеран» започаткований за ініціативи людей, які виявили бажання надавати ветеранам (з 2014 року), захисникам і захисницям України, членам їх сімей, або їх законним представникам спеціальні адресні знижки на придбання продовольчих та непродовольчих товарів, отримання послуг різного спрямування.

Для того, щоб отримати картку «Я-Ветеран» необхідно звернутися до офісу «Я- Ветеран» в Центрі адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії») виконкому Криворізької міської ради, за адресою пл. Молодіжна, 1 та надати заяву з пред'явленням оригіналу посвідчення відповідного статусу.

Якщо заяву подає довірена особа, то надається належним чином нотаріально засвідчена довіреність.

Оформити картку можна у будні дні з 8:00 до 15:30. Звертатися за цими номерами для довідок: 0 800 500 459 (офіс), 068 946 6739 (управління).

«Означений проєкт фінансується суб'єктами господарювання, питання виготовлення та друку карток, інформаційно-презентаційних матеріалів ними вирішується самостійно в прийнятний для них спосіб. Також на власний розсуд підприємцями визначається перелік товарів та послуг, на які може застосовуватися знижка, її рівень», — йдеться в документі.




Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"




Посилання скопійовано в буфер обміну