Українська авіація протягом доби завдала 12 ударів по ворогу. Дані за 13 жовтня 2023

Українська авіація протягом доби завдала 12 ударів по ворогу. Дані за 13 жовтня 2023

Фото: Генштаб ЗСУ

Протягом доби авіація Сил оборони завдала 12 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та мосту противника.

Про це повідомляє Генштаб Збройних Сил України.

Також українськими захисниками було знищено російський винищувач Су-25 та БпЛА оперативно-тактичного рівня “Орлан-10”.

За даними Генштабу, протягом доби відбулось 68 бойових зіткнень.
На Куп’янському напрямку українські воїни відбили 12 атак ворога в районах Синьківки, Іванівки та Кислівки Харківської області. Крім того тут противник завдав авіаційних ударів.

На Лиманському напрямку ворог завдав авіаційних ударів в районах Невського, Новолюбівки, Білогорівки, Серебрянського лісництва Луганської області та Спірного Донецької області.

На Бахмутському напрямку ворог завдав авіаційних ударів в районах Білої Гори, Олександро-Шультиного та Нью-Йорка Донецької області.

На Авдіївському напрямку наші захисники мужньо тримають оборону, відбили 10 атак ворога в районі населеного пункту Авдіївка та понад 15 атак в районах Кераміка, Тоненького, Сєверного, Первомайського, Нетайлового Донецької області.

На Мар’їнському напрямку протягом доби сили оборони успішно відбили близько 10 атак ворога в районі Мар’їнки Донецької області.

На Шахтарському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії за підтримки авіації в районі населеного пункту Старомайорське Донецької області.

На Запорізькому напрямку противник безуспішно намагався відновити втрачене положення в районі Роботиного Запорізької області.

На Херсонському напрямку окупанти завдали авіаційних ударів в районах населених пунктів Козацьке, Одрадокам’янка, Миколаївка, Ольгівка, Високе та Ульяновка Херсонської області.

Водночас, Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку, наступальні дії на Бахмутському напрямку, завдають окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну