Що можна подивитись в кінотеатрах Кривого Рогу

Що можна подивитись в кінотеатрах Кривого Рогу

Фото: Перший Криворізький

Редакція "Першого Криворізького" зібрала для читачів фільми, які зараз у прокаті в кінотеатрах міста.

Творець. Фантастика, екшн, триллер, 12+

Наближається війна між людством і штучним інтелектом. Очолити боротьбу за виживання випадає Джошуа (Вашинґтон), загартованому у спецопераціях колишньому агенту спецназу, котрий горює через зникнення своєї дружини (Чан).

Його завербовують, щоб вистежити і вбити Творця, невловимого архітектора прогресивного штучного інтелекту. Творець розробив таємничу зброю, здатну покласти край війні... і всьому людству. Тож Джошуа та команда елітних оперативників проникають у темне серце окупованої штучним інтелектом території. Однак там вони з’ясовують, що зброя кінця світу, яку їм доручили знищити, – це штучний інтелект у вигляді дитини

Квитки коштують від 120 до 130 гривень.



Шалені гроші. Комедія, драма, 16+

«Шалені гроші» – це класична історія про Давида та Голіафа, заснована на божевільній реальній пригоді звичайних людей. Вони перетворили GameStop, магазин відеоігор у торговельному центрі, на найпопулярнішу компанію у світі, перехитрували Волл-стріт і шалено розбагатіли. У центрі подій – звичайний хлопець Кіт Ґілл, який вкладає свої заощадження в акції і постить про це в соцмережах.

Раптово соціальні мережі Кіта вибухають успіхом, так само як і його життя та життя всіх, хто слідує за ним. Коли біржовий трюк перетворюється на рух – усі багатіють. Аж поки мільярдери з Волл-стріт не вирішують завдати удару у відповідь. Обидві сторони розуміють, що їхні світи перевернулися з ніг на голову, і життя вже не буде таким, як раніше.

Квитки коштують від 120 до 130 гривень.



Екзорцист: Вірянин. Трилер, жахи, 18+

Рівно 50 років тому з'явився один з найстрашніший фільм жаху усіх часів, що зумів шокувати глядачів у всьому світі. Цього року напередодні п’ятниці 13-го розпочнеться нова глава культової історії. Дивіться продовження у новій частині від Blumhouse «Екзорцист: Вірянин».

Квитки коштують від 120 гривень.


Велика прогулянка. Комендія 0+

Сюжет комедії розгортається навколо двох абсолютно різних сімей: працівників культури Драгоманових та районних бізнесменів Наливайченків. Теплими весняними вихідними вони вирішують традиційно вибратися «на шашлики» — доля зводить їх на одній галявині, котру кожна з сімей вважає «своєю». Між ними розпалюється суперечка, яка переростає у гротескну «війну» за місце під мангал.

Несподівано з’являється і третій претендент — утікач-корупціонер, що сховав свої гроші на цій же галявині та бере молодших дітей наших сімей у заручники — він вимагає повернути гроші, які зникли зі схованки. Хитрощі, підстави та протистояння, пригоди, несподівані гості та шалені гроші, різні погляди не тільки на рецепт маринаду до шашлику, а й на «як правильно жити». Ця історія про те, якими б різними ми не були і як би не сварились, та перед обличчям спільної загрози ми завжди — єдина потужна сила.

Квитки коштують від 120 до 130 гривень.



Пила Х. Трилер, жахи, 18+

Джон Крамер a.k.a. Конструктор повернувся! Найтривожніша частина франшизи Пила, події якої відбувається між подіями фільмів «Пила I» та «II», коли хворий та зневірений Джон вирушає до Мексики, щоб пройти ризиковану експериментальну медичну процедуру в надії на дивовижне лікування від свого раку — лише для того, щоб виявити, що вся операція є шахрайством.

Озброєний новознайденою метою, відомий серійний вбивця повертається до своєї роботи, щоб за допомогою підступних, божевільних і хитромудрих пасток заради головної помсти свого життя.

Квитки коштують від 130 гривень.


Посилання скопійовано в буфер обміну