Коли у Кривому Розі розпочнеться опалювальний сезон 2023/2024

Коли у Кривому Розі розпочнеться опалювальний сезон 2023/2024

Фото: Перший Криворізький

Кривий Ріг готовий розпочати опалювальний сезон. До лікарень, шкіл, дитячих садків, соціальних закладів подача тепла поступово розпочнеться 16 жовтня.

Про це повідомляє Управління преси та внутрішньої політики виконкому Криворізької міської ради в соцмережі.

Подача тепла в житловий сектор, відповідно до чинного законодавства, розпочнеться, коли середньодобова температура протягом трьох днів буде нижчою за +8 градусів.

Кривий Ріг технічно на 100% готовий до початку опалювального сезону. Проведені необхідні роботи з підготовки котелень, мереж, а також зміцнення критичної інфраструктури та посилення готовності до можливих блекаутів.

Паспорти готовності отримали 100% об'єктів соціальної сфери, 100% медичних закладів, 100% об'єктів освіти та культури, житловий фонд також готовий до прийому тепла.

Підприємства теплопостачання підготовили 98 котельних, 76 тепло-розподільчих пунктів, замінили понад 8 кілометрів теплових мереж, відновили майже 26,5 кілометрів теплової ізоляції, виконали ремонт 29 котлів.

«На сьогодні підприємство у повному обсязі готове до опалювального сезону. Теплові мережі заповнені. Ми провели випробування теплових мереж в роботі з допомогою включення насосів, без котлів», - повідомив головний інженер «Криворіжтепломережі» Олександр Єрін.

В цілому, на об'єктах інфраструктури (лікарні, дитячі садочки, пункти незламності, об’єкти водоканалу та інші заклади) встановлені майже 1000 генераторів різної потужності, ведеться підготовка зимової спецтехніки, посипкового матеріалу, створений резерв з палива для генераторів та багато іншого.



Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну