У Кривому Розі встановили прапор Ізраїлю

У Кривому Розі встановили прапор Ізраїлю

Фото: Перший Криворізький

Сьогодні, 10 жовтня, на проспекті Поштовому у Центрально-Міському районі Кривого Рогу встановили прапор Ізраїлю. Це ініціатива Всеукраїнської жіночої єврейської організації «Проект Кешер в Україні» на знак солідарності з ізраїльським народом.

Про це повідомляє журналістка «Першого Криворізького» з місця події.

7 жовтня Ізраїль зазнав жорсткої атаки терористичного угруповання ХАМАС та перебуває зараз у стані повномасштабної війни.

«Ми підтримуємо Ізраїль, в якому зараз відбувається війна. Висловлюємо підтримку єврейському народу, всім тим, хто зараз перебуває тимчасово на території Ізраїлю – українським громадян та громадянкам, хто знайшли там місце сховатися від війни в Україні, а опинилися між двома війнами», — повідомила Влада Недак, яка очолює всеукраїнську жіночу єврейську організацію «Проект Кешер в Україні».

За словами Влади, наша підтримка – навіть такі дії, які ми можемо зробити тут і зараз: висловити словами, підняти прапор. Наше місто долучилося до того, що вже зробили в столиці та інших містах Європи. Ми бачимо, підтримуємо та долаємо ворога разом.


«Ми не будемо мірятися – де більше, де жорстокіше. Бачимо, що це ганебний прояв того як веде себе терористична влада. Зараз люди там роблять те, що ми пройшли на початку повномасштабного вторгнення: донатять, збирають речі та їжу, намагаються не слідкувати постійно за новинами та бути в ресурсі», — додала очільниця жіночої єврейської організації.



Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну