Як ставляться криворіжці до переходу на зимовий час: опитування

Як ставляться криворіжці до переходу на зимовий час: опитування

Фото: Перший Криворізький

В Україні традиційно в останню неділю жовтня переводять годинник на зимовий час. Цьогоріч перехід на зимовий час відбудеться 29 жовтня о 4 годині ранку на годину назад.

Редакція онлайн медіа «Першого Криворізького» запитала у містян, як вони ставляться до переходу на зимовий час та чи підтримують переведення години.

Більшість мешканців Кривого Рогу говорять, що не бачить різниці у переведенні години, пояснюють, що звикли переходити на зимовий час з дитинства. Але є й ті, хто проти переведення годинника.

«Це повинно вже давним-давно скасуватись і жити, по-нормальному, як люди в цивілізованому світі», — говорить криворіжець.

Також дехто з містян вважають, що це просто не зручно.

«Мені не подобається перехід на зимовий час. Для мене це просто не зручно», — пояснює мешканець Кривого Рогу.

Крім цього, криворіжці, бачать і хорошу сторону переведення години. Запевняючи, що перехід на зимовий час дозволить економити електроенергію.

«Позитивно до цього відношусь, бо треба економити електроенергію. Комунальні тарифи занадто високі», — каже криворіжець.

А ось криворожанка ділиться ще такою думкою: «Я абсолютно нейтрально до цього ставлюсь, якщо треба, то перейдемо, а якщо не треба — то не треба переходити. Але я вважаю, що люди, які пов'язані з біоритмами, з сердечно-судинними хворобами, то вони тяжче переносять».



Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну