Яка ситуація на фронті: зведення від Генштабу

Яка ситуація на фронті: зведення від Генштабу

Фото: Генштаб ЗСУ

Протягом доби на фронті відбулось 30 бойових зіткнень. На Бахмутському напрямку Сили оборони мали успіх східніше Андріївки Донецької області.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у вечірньому зведенні.
На Куп’янському напрямку російські окупанти завдали авіаційних ударів поблизу Іванівки, Кислівки Харківської області.

На Лиманському напрямку Сили оборони відбили 4 атаки ворога в районі східніше Макіївки Луганської області.

Крім цього, противник безуспішно намагався відновити втрачене положення в районі східніше Диліївки Донецької області. Завдав авіаційних ударів біля Кліщіївки та Іванопілля Донецької області.

На Авдіївському напрямку Сили оборони відбили всі атаки ворога в районі Авдіївки Донецької області.

На Мар’їнському напрямку протягом доби Сили оборони успішно відбили понад 10 атак ворога в районах Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області.

Також на Шахтарському напрямку наші захисники відбили атаки ворога в районі населених пунктів Золота Нива та Водяне Донецької області.

На Запорізькому напрямку Сили оборони успішно відбили атаки ворога в районі південно-східніше Роботиного Запорізької області.

На Херсонському напрямку противник завдав авіаційних ударів в районах населених пунктів Берислав, Козацьке, Одрадокам'янка, Миколаївка Херсонської області.
Протягом доби авіація Сил оборони завдала 12 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та 3 — по зенітно-ракетним комплексам противника.

Підрозділи ракетних військ уразили вузол зв’язку, зенітно-ракетний комплекс, важку вогнеметну систему, 3 артилерійських засоби та станцію РЕБ противника.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну