Заборгованість за послуги розподілу газу мешканцям Дніпропетровщини необхідно оплачувати за старими реквізитами

Заборгованість за послуги розподілу газу мешканцям Дніпропетровщини необхідно оплачувати за старими реквізитами

Фото: Перший Криворізький

Згідно з Постановою НКРЕКП №1769 від 29.09.2023 року розподіл природного газу споживачам Дніпропетровської області (крім міста Дніпро та міста Кривий Ріг), здійснює Дніпропетровська філія ТОВ «Газорозподільні мережі України».

Про це йдеться у повідомленні Дніпропетровської філії “Газмережі”.

Дію ліцензії АТ «Дніпропетровськгаз» на розподіл природного газу припинено. Однак, якщо споживачі газу Дніпропетровщини мають заборгованість за послуги розподілу блакитного палива за період до 30 вересня включно, тоді необхідно здійснювати оплату за доставку в АТ «Дніпропетровськгаз» за наступними реквізитами:

ЄДРПОУ 03340920АТ «Ощадбанк»IBAN: UA603054820000026039300002689

При оплаті доставки газу, споживачі мають вказати номер особового рахунку для швидкої ідентифікації платежу — він складається з 10 цифр та починається з 0320…

У зв'язку з отриманням ліцензії Дніпропетровської філії "Газмережі", для споживачів газу регіону, починаючи з жовтня, діятимуть нові реквізити для оплати розподілу, за якими необхідно сплачувати доставку блакитного палива.

Найближчим часом вони з'являться на офіційних сторінках у соцмережах компанії, а також будуть вказані у друкованих платіжках, які буде надіслано цього місяця.

Нагадаємо, що у Кривому Розі та Криворізькому районі змінився оператор газорозподілу. Дія ліцензії акціонерного товариства «Криворіжгаз» на вказаних територіях припинена. З 1 серпня 2023 рокуза розподіл природного газу відповідає Національний оператор «Газмережі».

Посилання скопійовано в буфер обміну