Як у Кривому Розі отримати соціальну картку «Я-Ветеран»: необхідні документи

Як у Кривому Розі отримати соціальну картку «Я-Ветеран»: необхідні документи

Фото: Перший Криворізький

Для мешканців та гостей Кривого Рогу, які мають посвідчення учасника війни, особи з інвалідністю внаслідок війни, учасника бойових дій, члена сім’ї загиблого (померлого) ветерана війни та члена сім’ї загиблого (померлого) захисника чи захисниці України або їх законного представника працює соціальний проєкт «Я-Ветеран», який дає право отримати знижки на придбання продовольчих і непродовольчих товарів, отримання послуг різного спрямування.

Про це йдеться на офіційному сайті Криворізької міськради.

Картку можна отримати або замінити на нову звернувшись до офісу «Я-Ветеран» центру адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії»).

Необхідні документи:
  • Заява з пред’явленням відповідного посвідчення учасника війни, особи з інвалідністю внаслідок війни, учасника бойових дій, члена сім’ї загиблого (померлого) ветерана війни та члена сім’ї загиблого (померлого) захисника чи захисниці України, або їх законного представника.
  • У разі подання заяви представником суб’єкта звернення, надається належним чином засвідчена довіреність.
Скористатися карткою можна в тих об’єктах бізнесу, де на фасадній частині розміщений відповідний тематичний плакат про участь у проєкті, а на куточку покупця – перелік найменувань продукції чи послуги, на які поширюються знижки.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну