Як криворіжці дістаються додому у вечірній час: опитування

Як криворіжці дістаються додому у вечірній час: опитування

Фото: Перший Криворізький

У липні 2023 року криворіжець зареєстрував на сайті Криворізької міської ради петицію щодо поліпшення організації транспорту в місті після 18:30. Депутати підтримали петицію, але коли відбудуться зміни не відомо.

Редакція онлайн медіа «Першого Криворізького» запитала у містян, як вони дістаються після 18:30 додому і чи треба на думку криворіжців додати більше транспорту на маршрути та встановити зручний інтервал руху.

Більшість мешканців міста скаржиться на те, що у вечірній час доводиться довго чекати на маршрутку.

«Взагалі доволі довго доводиться чекати, більш-менш зрозуміло їздить 205 маршрут, а всі інші — ні», — говорить криворожанка.

Також містяни говорять, що можуть чекати маршрутне таксі близько 10-15 хвилин.

«Користуюся, 210, але я зараз працюю онлайн і рідко їжджу. Єдине, що мені не подобається, що вони рано закінчують роботу»
, — сказала місцева мешканка.

Раніше автор петиції зауважив, що проблема з громадським транспортом особливо стосується мешканців спальних районів, які не мають можливості доїхати на роботу чи додому після 18:30.

«Зрозуміло, що так потрібно зробити [встановити зручний інтервал руху], хоч би був більш-менш чіткий розклад руху. Хай їх буде небагато на маршруті, але це вже буде краще», — відмітила мешканка міста.

Також частина мешканців вважає, що громадський транспорт нормально курсує.



Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"


Посилання скопійовано в буфер обміну