Спортсмени Дніпропетровщини вибороли медалі на змаганнях в Україні та за кордоном

Спортсмени Дніпропетровщини вибороли медалі на змаганнях в Україні та за кордоном

Фото: ДніпроОВА

Протягом тижня атлети Дніпропетровщини здобули нагороди на змаганнях обласного, національного та міжнародного рівнів. Зокрема, привезли медалі з Німеччини.

Про це повідомили в Дніпропетровській ОВА.

«За останній тиждень відбулися три обласні змагання: з тхеквондо, кіокушин карате та скелелазіння. Вони проходили у Дніпрі та Кам’янському. Загалом за першість боролися майже пів тисячі учасників», – розповів в. о. директора департаменту молоді і спорту Дніпропетровської ОВА Андрій Панченко.

Змагання національного рівня приймали у Києві, Одесі, Львові, Мукачево та Ворохті. Наші атлети вправлялися у стрибках на батуті, греко-римській боротьбі та вітрильному спорті. Нагороди здобули у 6-х змаганнях. Загалом – 33 медалі. З них – 10 золотих, 14 срібних і 9 бронзових.

Прославляли Дніпропетровщину і на міжнародній арені. Тут перемогу «вибороли» на двох змаганнях у Німеччині.

У Гамбурзі на етапі Кубка Європи зі скелелазіння серед юніорів перше місце посіла спортсменка області Дар’я Ткачова. Друге – дісталося Софії Тульчинській.

У Швабмюнхені на чемпіонаті світу з козацького двобою наші здобули сім нагород. «Золото», дві срібні та чотири бронзові медалі.


Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну