Грошова допомога криворіжцям від міста: хто отримає у вересні

Грошова допомога криворіжцям від міста: хто отримає у вересні

Фото: Перший Криворізький

З початку 2023 року грошову допомогу від міста отримали майже 22 тисяч криворіжців. Станом на 1 вересня на реалізацію міської Програми соціального захисту профінансовано майже 430 мільйонів гривень.

Про це повідомляє Управління преси та внутрішньої політики виконкому Криворізької міської ради.

У вересні майже ще 2 тисячі криворіжців отримають матеріальну допомогу з міського бюджету на загальну суму 11,8 мільйонів гривень.

У вересні одноразову матеріальну допомогу отримають 668 мешканців міста, які опинилися в скрутному матеріальному становищі чи витратили значні кошти на лікування. В тому числі на друге спрямують 1,5 мільйона гривень для 175 криворіжців.

З початку цього року таку допомогу отримали 6 580 мешканців міста на загальну суму 13,3 мільйонів гривень.

У вересні продовжується виплата допомог для підтримки дітей з інвалідністю та осіб з інвалідністю з дитинства. Її нададуть:

  • 250 дітям з інвалідністю та онкохворим дітям у розмірі 10 тисяч гривень (з початку року допомогу отримали 1 799 дітей);
  • 19 дітям з інвалідністю, які потребують забезпечення підгузками у розмірі 20 тисяч гривень. З початку року допомогу отримали 291 дитина;
  • 20 інсулінозалежним дітям (розмір допомоги 11 338 гривень), таку допомогу в цьому році отримали 143 дитини;
  • 333 людям з інвалідністю з дитинства, в тому числі 2 людям з інвалідністю з дитинства у віці від 18 до 23 років, які здобувають освіту в закладах загальної, середньої, професійно-технічної, фахової передвищої та вищої освіти. Вони отримають допомогу у збільшеному розмірі – 10 тисяч гривень (з початку року допомогу отримали 2568 людей, у тому числі 150 студентів).

Узагалі з початку року на виплату матеріальної допомоги дітям з інвалідністю, особам з інвалідністю, у тому числі з дитинства з бюджету Криворізької міської територіальної громади спрямовано 34,5 мільйонів гривень.

Також, у вересні 201 учасник бойових дій у АТО на сході України та ООС у Донецькій і Луганській областях отримають одноразову допомогу від міста.

Вже таку допомогу в розмірі 5 тисяч гривень з початку року отримали 3 586 учасників бойових дій.

У вересні одноразову та щомісячну допомогу отримають ще 2 особи з інвалідністю, інвалідність яких пов’язана з безпосередньою участю в АТО.

Чтобы узнавать новости Кривого Рога и всей Украины первыми, присоединяйтесь к viber-каналу "Первого Криворожского"

Посилання скопійовано в буфер обміну