Що зараз транслюють у кінотеатрах Кривого Рогу

Що зараз транслюють у кінотеатрах Кривого Рогу

Фото: Перший Криворізький

Редакція "Першого Криворізького" зібрала для читачів фільми, які зараз у прокаті в кінотеатрах міста.

1.«Привиди у Венеції». Жанр: детектив, драма, кримінал, трилер, 16+

Фільм «Привиди у Венеції» оповідає жахливу історію, героєм якої стає знаменитий детектив Еркюль Пуаро. Події стрічки розгортаються у моторошній повоєнній Венеції напередодні Дня всіх святих. Пуаро саме вийшов на пенсію і живе наодинці в найгламурнішому місті світу. Одного разу він неохоче відвідує спіритичний сеанс у занедбаному палаццо з привидами. Та коли одного з гостей вбивають, детектив змушений зануритися у зловісний світ тіней і таємниць.

Квитки коштують від 120 до 130 гривень.

2. Нестримні 4. Жанр: пригоди, бойовик,16+

Максимально озброєні і з навичками найвищого рівня. «Нестримні» – остання лінія оборони світу. Це команда, яку кличуть, коли інших варіантів уже немає. А нові члени групи, котрі мають власний стиль і тактику, нададуть вислову «свіжа кров» абсолютно нового значення.

Квитки коштують від 120 до 130 гривень.


3. Монахиня 2. Жанр: жахи, трилер, 18+

1956 рік, Франція. Убито священника. Зло поширюється. Сиквел всесвітньо відомого хіта «Монахиня» розповідає продовження історії сестри Ірен, коли вона знову стикається віч-на-віч з Валак, демонічною черницею.

Квитки коштують 130 гривень.


4. Кохання без контракту. Жанр: комедія, детектив, романтика

Сімейна пара, яка прожила в шлюбі 10 років, вирішує розлучитися без будь-яких конфліктів. Граючи в карти «Монополії», вони з легкістю розділили своє майно, але сімейний юрист нагадав їм, що за шлюбним контрактом вони мають спільно витратити гроші з банківського рахунку, призначеного на «щасливу старість». Саме це й відкриває нову сторінку цієї історії. Ерік і Наталі їдуть у відпустку до Європи, де вони зустрічають аристократичне подружжя - Річарда та Елізабет. Ця чарівна пара є спадкоємцями відомої династії. Вони проводять час разом у подорожах, але не помічають, як стають співучасниками великої афери. Про те, як Ерік і Наталі опиняються у пастці і як їм вдається довести свою непричетність, глядачі дізнаються під час перегляду цього пригодницького фільму від Device production company.

Квитки коштують від 120 гривень.


5. Після. Назавжди. Жанр: романтика, 16+

В основі сюжету франшизи – історія кохання Теси Янг та Хардіна Скотта. Дівчина була готова пробачити все і вірила, що її кохання все подолає. Але Хардін так і не зміг приборкати своїх «демонів». І тільки втративши кохання всього свого життя, він зрозумів, що втратив головне в житті… Чи пробачить Тесса Хардіна? І чи зможуть вони розпочати все з чистого аркуша?

Квитки коштують 130 гривень.



Посилання скопійовано в буфер обміну