Криворіжцям, чиї оселі постраждали від ракетного удару, надають допомогу у штабі

Криворіжцям, чиї оселі постраждали від ракетного удару, надають допомогу у штабі

Фото: Перший Криворізький

Сьогодні, 19 вересня, внаслідок ракетної атаки РФ на Кривий Ріг, пошкоджено 32 багатоповерхових будинки. Мешканцям надають допомогу у штабі.

Про це повідомляють журналісти “Першого Криворізького” з місця подій.

Штаб розгорнули о 09:00 на базі школи мікрорайону. Люди отримують допомогу коштом місцевого бюджету, також можна отримати плівку та осб-дошку для тимчасового перекриття пошкоджень в оселях.

“Станом на зараз 29 громадян звернулись за допомогою з місцевого бюджету. Наразі відомо, що пошкоджено 32 будинки. Пошкодження незначні, найбільше ушкоджені місця загального користування, а саме під’їзди”, — говорить начальниця Управління праці та соціального захисту населення виконкому Центрально-Міської районної у місті ради Людмила Угринович.


Також заявки на допомогу можна оформити у приміщенні Управління праці та соцзахисту за адресою Свято-Миколаївська, 27.

Допомогу надає гуманітарна місія “Проліска”. Волонтери місії надають ремонтні набори швидкого реагування, психологічну та юридичну допомогу.

“До нас звернулась 21 родина. Ми допомагаємо заповнювати заявки про пошкоджене майно в додатку Дія. Люди розгублені, в стресі. Вони потребують уваги та допомоги”, — каже Ірина Дорош, представниця гуманітарної місії “Проліска”.


Також заявки про пошкоджене майно приймають представники поліції.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"


Посилання скопійовано в буфер обміну