ОНОВЛЕНО: ЗСУ звільнили населений пункт Андріївка

ОНОВЛЕНО: ЗСУ звільнили населений пункт Андріївка

Фото: Генштаб ЗСУ (ілюстрація)

Збройні Сили України звільнили населений пункт Андріївка, що знаходиться в районі Кліщіївки. На Бахмутському напрямку Сили оборони рухаються вперед. На північному флангу ворог намагається відбити втрачені позиції. А на південному ЗСУ успішно просуваються.

Про це повідомляє заступниця міністра оборони України Ганна Маляр в telegram.

«Основні бої тривають в районах Андріївки, Курдюмівки, Кліщіївки. І в нас там гарні новини. Андріївка наша. Закріплюємось на зайнятих позиціях», – повідомила Ганна Маляр.

Нагадаємо, що українські військові продовжують ведення оборони на сході та півдні України, наступальної операції на Мелітопольському напрямку та наступальних дій на Бахмутському напрямку, знищують ворога, крок за кроком звільняють тимчасово окуповані території, закріплюються на досягнутих рубежах.

Оновлено о 17:09. Пізніше у telegram-каналі 3-ї окремої штурмової бригади повідомили, що заява про взяття Андріївки є хибною та передчасною. Наразі тривають серйозні і важкі бої в районах Кліщіївки та Андріївки.

Оновлено о 17:26. Ганна Маляр уточнила з приводу інформації про звільнення Андріївки.

"Я не викладаю таку інформацію без координації та узгодження з військовими. Наразі відбувся комунікаційний збій між декількома джерелами інформації, які доповідають безпосередньо з місця подій. В Андріівці є певний успіх та станом на зараз тривають важкі бої", – повідомила заступниця міністра оборони.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну