Майже 100 тисяч за моніторинг якості повітря та води заплатять криворізькі чиновники

Майже 100 тисяч за моніторинг якості повітря та води заплатять криворізькі чиновники

Фото: Перший Криворізький

На відстеження, моніторинг забруднень і відновлення повітря та води у місті, витратять майже 100 тисяч гривень. Про це журналістам «Першого Криворізького» стало відомо з тендера Управління екології Криворізької міської ради на сайті держзакупівель Prozorro.

У червні цього року Управління екології виконкому Криворізької міської ради уклало договір з комунальним підприємством «Центр екологічного моніторингу» Дніпропетровської обласної ради на виконання лабораторних досліджень атмосферного повітря та поверхневих вод за допомогою мобільної автоматизованої станції. За це чиновники з міського бюджету заплатять 93 тисячі 770 гривень, це з урахуванням оплату фонду праці, додаткових витрат та самих досліджень.

Громадський моніторинг якості води: як це працює та чи доступно звичайному криворіжцю


Зазначимо, що ціна одного лабораторного дослідження якості атмосферного повітря з урахуванням ПДВ складає 45 947 гривень, а за дослідження поверхневих вод — 1 875 гривень.



У рамках цього договору співробітники «Центру екологічного моніторингу» проведуть тільки три дослідження проб поверхневих вод та атмосферного повітря.

Посилання скопійовано в буфер обміну