Юрій Сіньковський став радником у Криворізькій РВА

Юрій Сіньковський став радником у Криворізькій РВА

Фото: Євген Ситниченко

Полковник запасу Збройних Сил України Юрій Сіньковський став радником голови Криворізької районної державної адміністрації - начальника Криворізької районної військової адміністрації з питань взаємодії з військовослужбовцями Збройних Сил України, територіальної оборони, ветеранами, членами сімей загиблих та безвісти зниклих військовослужбовців.

Про це повідомив начальник Криворізької РВА Євген Ситниченко.

Певний час Юрій Сіньковський проходив лікування та реабілітацію, але віднині він знову готовий докладати максимум зусиль для підтримки інших, чиї потреби знає не з чуток. Громадська приймальня, куди зможуть звертатися військовослужбовці та їхні родини, працюватиме в будні з 8:00 до 17:00, а дізнатися подробиці можна вже зараз, зателефонувавши за номером +38 097 862 78 87.

“Проходження медичних оглядів, соціальна допомога, рекомендації з пошуку реабілітаційних центрів чи медичних закладів, надання юридичних консультацій, а з часом - групові зустрічі для взаємної підтримки - це частина того, чим віднині може допомогти Криворізька районна військова адміністрація спільно з громадською приймальнею”, — написав Євген Ситниченко.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну