У Кривому Розі відкрився освітній хаб для дітей

У Кривому Розі відкрився освітній хаб для дітей

Фото: kr.gov.ua

У Саксаганському районі Кривого Рогу відкрився сучасний освітній хаб - простір для розвитку та дозвілля маленьких криворіжців та дітей переселенців.

Про це йдеться на сайті Криворізької міськради.

У партнерстві з міжнародними організаціями та фондами у Кривому Розі створюють на базі шкіл, бібліотек, центрів дитячо-юнацької творчості освітні дитячі хаби та цифрові простори. На сьогодні їх у місті 21, всі вони розташовані в будинках, де є (або знаходяться у безпосередній доступності) сертифіковані ДСНС укриття.

У співпраці з німецьким фондом GIZ у Саксаганському районі, у бібліотеці - філії №24 КП «Міська бібліотека для дорослих» облаштували простір розвитку та безпеки «SMILE».

Бібліотека №24 здобула перемогу в проєкті «Створення освітніх дитячих хабів: «У межах проєкту ми отримали сучасні, зручні меблі та техніку для комфортного перебування та розвитку дітей. Зокрема, це і холодильник, і електрочайник, і мікрохвильова піч, ноутбук, зарядна станція, телевізор, портативна колонка, Wi-Fi роутер маршрутизатор. Ми створили затишну атмосферу і відкриті як для діток з-поміж внутрішніх переселенців, так і юних криворіжців», — наголосила директор бібліотеки Алла Наумцева.

Освітній хаб працюватиме щодня, крім суботи та неділі. Графік роботи: з 10.00 до 18.00, крім суботи та неділі.

Вже на наступному тижні, 12 вересня, на базі палацу культури «Творчий» (вулиця Матросова, 77) відкриється ще один освітньо-дитячий простір розвитку й безпеки для дітей «Steel Hearts KR».

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну