Не зупинився на блокпосту: у Кривому Розі поліція перевірила водія та виявила низку порушень

Не зупинився на блокпосту: у Кривому Розі поліція перевірила водія та виявила низку порушень

Фото: Патрульна поліція

Днями під час несення служби на блокпосту патрульні Кривого Рогу склали на місцевого мешканця низку адмінпротоколів, в тому числі за нетверезий стан під час керування транспортним засобом та відсутність водійського посвідчення.

Про це повідомляє Патрульна поліція Кривого у telegram.

Поліцейські помітили автомобіль ВАЗ, водій якого побачивши, що його зупиняють охоронці порядку, різко змінив напрямок руху на протилежний та почав їхати з місця.

Патрульні передали інформацію через радіоефір й найближчий екіпаж відразу ж зупинив порушника.

За кермом перебував 22-річний чоловік, який не зрадів зупинці та почав зухвало спілкуватись з патрульними.

Під час бесіди з правопорушником інспектори помітили в нього ознаки сп'яніння. Від проходження медичного огляду у встановленому законом порядку чоловік відмовився.

Інспектори встановили, що раніше водій вже неодноразово притягався до адміністративної відповідальності з тієї ж причини.

Також керманич не мав водійського посвідчення, через те, що був його позбавлений.

Патрульні склали на порушника протокол за керування транспортним засобом особою у стані сп'яніння та винесли постанову за керування транспортним засобом особою, яка позбавлена права керування.

Крім того, поліцейські провели поверхневу перевірку авто та виявили всередині сигнальну гучномовну установку й склали на керманича ще один адміністративний матеріал — протокол за порушення вимог законодавства щодо встановлення і використання спеціальних світлових або звукових сигнальних пристроїв.

Оскільки транспортний засіб мав технічні несправності та суттєво перешкоджав дорожньому руху, поліцейські евакуювали автівку.

Якщо ви прочитали цей матеріал, просимо пройти міні-опитування команди "Першого Криворізького". Це допоможе нам визначити напрямок розвитку нашого медіа!

Посилання скопійовано в буфер обміну