У Кривому Розі відбувся велопробіг в пам’ять загиблого захисника Олександра Локтєва

У Кривому Розі відбувся велопробіг в пам’ять загиблого захисника Олександра Локтєва

Фото: Перший Криворізький

3 вересня криворіжці влаштували велопробіг у пам’ять велоактивіста та військовослужбовця Олександра Локтєва, що загинув рік тому на Херсонщині.

Про це повідомляє журналістка “Першого Криворізького”.

О 10:30 близько 40 мешканців Кривого Рогу зібрались біля монументу “Перемога” на проспекті Миру. Разом велосипедисти — рідні, друзі, знайомі та криворіжці, які хотіли віддати шану полеглому захиснику, рушили до сектору почесних поховань на Центральному кладовищі.

“Саша любив життя, любив велосипед, він просто жив цими велосипедами, збирав їх власними руками під себе. Тому сьогодні, рік після його загибелі ми влаштували велопробіг на його честь. Саша назавжди для нас залишиться Героєм”, — сказала сестра загиблого військовослужбовця Світлана.

Велосипедисти тепло згадували Олександра, спільні велопоходи та поїздки.

“Саша був доброю, хорошою людиною. Ніколи не бачила його в поганому настрої. Я сумую за ним, дуже болить ця втрата”, — сказала організаторка велопробігу та подруга Олександра Анна Атаманчук.

Якщо ви прочитали цей матеріал, просимо пройти міні-опитування команди "Першого Криворізького". Це допоможе нам визначити напрямок розвитку нашого медіа!

Посилання скопійовано в буфер обміну