Скільки криворізьких підприємців отримали гранти для розвитку власного бізнесу

Скільки криворізьких підприємців отримали гранти для розвитку власного бізнесу

Фото: Перший Криворізький

З початку 2023 року криворізькі підприємці почали отримувати гранти для розвитку власного бізнесу. Відомо, що 37 криворізьких підприємців отримали кошти в урядовій програмі безповоротних грантів для створення та розвитку власного бізнесу.

Про це у відповідь на інформаційний запит “Першого Криворізького” повідомила начальниця Управління розвитку підприємництва Ірина Рижкова.

За інформацією Криворізької філії Дніпропетровського обласного центру зайнятості з початку поточного року 37 підприємців отримали кошти в урядовій програмі безповоротних грантів для створення та розвитку власного бізнесу за проєктом «Власна справа» на суму 8,6 мільйона гривень.

Ще 3 криворізьких підприємства отримали гранти на суму 14,9 мільйона гривень на придбання виробничого обладнання в урядовому проєкті «ЄРобота» за напрямом «Новий рівень». Тобто це створення або розвиток переробних підприємств.




Якщо ви прочитали цей матеріал, просимо пройти міні-опитування команди "Першого Криворізького". Це допоможе нам визначити напрямок розвитку нашого медіа!




Посилання скопійовано в буфер обміну