У Кривому Розі суд покарав власника торгівельних павільйонів за самозахват ділянки

У Кривому Розі суд покарав власника торгівельних павільйонів за самозахват ділянки

Фото: Перший Криворізький

Тернівський суд Кривого Рогу покарав власника торговельних павільйонів за самовільне зайняття земельної ділянки.

Про це йдеться на сайті Тернівського суду.

Власник торговельних павільйонів самовільно зайняв земельну ділянку в охоронній зоні поблизу супермаркету «Продукти 311» ТОВ «АТБ-маркет» на вулиці Колачевського у Тернівському районі Кривого Рогу.

Суд визнав винним та призначив покарання у виді 2-х років обмеження волі чоловіку, який без відповідного рішення та державної реєстрації про передачу йому у власність чи надання у користування земельної ділянки, розмістив в межах охоронної зони три торгівельні павільйони, загальною площею 0,0071 га.

Обвинувачений у скоєному кримінальному правопорушенні розкаявся, характеризується посередньо, шкоду усунув, тож дійшов висновку про можливість виправлення засудженого без відбування покарання, та прийняв рішення про звільнення від відбування покарання з випробуванням та визначив засудженому іспитовий строк на 1 рік, зобов’язавши періодично з’являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації, повідомляти зазначені органи про зміну місця проживання, роботи або навчання, не виїжджати за межі України без погодження з уповноваженим органу з питань пробації.

Якщо ви прочитали цей матеріал, просимо пройти міні-опитування команди "Першого Криворізького". Це допоможе нам визначити напрямок розвитку нашого медіа!

Посилання скопійовано в буфер обміну