Чи проводилися у Кривому Розі заходи до Дня Державного прапора і Дня Незалежності

Чи проводилися у Кривому Розі заходи до Дня Державного прапора і Дня Незалежності

Фото: Перший Криворізький

У Кривому Розі було заборонено проведення мирних зборів, мітингів, походів і демонстрацій та інших масових заходів 23 та 24 серпня 2023 року.

Про це у відповідь на інформаційний запит “Першого Криворізького” повідомила керуюча справами виконкому Криворізької міської ради Олена Шовгеля.

У документі зазначається, що згідно з вимогами листа коменданта сил оборони міста Кривого Рогу полковника Володимира Белоусова про забезпечення виконання розпорядження оперативного угруповання військ «Херсон» та безпеки громадян та громадського порядку під час відзначення Дня Незалежності України та Дня Державного Прапора України у 2023 році, на території міста було заборонено проведення мирних зборів, мітингів, походів і демонстрацій та інших масових заходів.

Крім цього, 23 серпня у стислому форматі у Кривому Розі відбулися міська та районні у місті церемонії підняття Державного прапора України.

Всі заплановані загальноміські урочистості були скасовані, тематичні, інформаційні, святкові заходи було перенесено у медійну сферу.

Нагадаємо, цьогоріч з міського бюджету Кривого Рогу на проведення заходів виділення коштів не передбачено.




Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"




Посилання скопійовано в буфер обміну