15-річну модель з Кривого Рогу знайшли мертвою у Південній Кореї

15-річну модель з Кривого Рогу знайшли мертвою у Південній Кореї

Фото: Перший Криворізький

15-річну криворожанку Анастасію, яка працювала моделлю у Південній Кореї знайшли мертвою 11 місяців тому. Справу закрили і розслідування, що стало причиною смерті більше не проводять, більше того матеріали справи не віддають мамі Анастасії.

Про це редакції “Першого Криворізького” повідомила Олена, мама Анастасії.

У вересні 2022 року Анастасія відправилася до Південної Кореї, проте вже 11 вересня мамі повідомили про смерть доньки. До сьогодні матеріали справи не передали з корейської сторони до України, і мати дівчини досі не знає ні про час, ні обставини смерті її доньки.

Ввечері, напередодні смерті, 10 вересня, Олена та Анастасія спілкувались.

“Дочка була радісна, адже вона склала екзамен, ділилась планами. Ми домовились зідзвонитись вранці, але вона не відповіла в жодному месенджері”, — говорить Олена.

Анастасія була моделлю, що працювала в Європі та Азії. Вона кілька разів виїжджала за контрактами до різних країн світу.

Мати дівчини прибула до Сеула 14 вересня.Тіло Анастасії кремували, Олена привезла додому прах.

Справу про смерть Анастасії вирішили закрити у квітні, а матеріали справи, включаючи відеозаписи з камер спостережень та свідчення сусідок, матері не надали.

Причина смерті — невідома. Слідчий з Кореї не відповідає на повідомлення Олени. Жінка сподівається на розголос та підтримку українських правоохоронців у вирішенні цієї ситуації та з'ясуванні обставин смерті своєї доньки.

Справою наразі займається Дніпропетровська обласна прокуратура.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну