Криворіжці з батальйону “Арей” отримали нагороди у річницю створення батальйону

Криворіжці з батальйону “Арей” отримали нагороди у річницю створення батальйону

Фото: 7 батальйон Арей УДА

7 окремий батальйон "Арей" Української Добровольчої Армії, що входить до складу 129 окремої Бригади Сил територіальної оборони Кривого Рогу, відзначив першу річницю з дня створення. Бійці отримали нагороди.

Про це йдеться на сторінці батальйону у соцмережі.

“Від щирого серця бажаю вам, щоб в одному строю ми йшли з вами до перемоги, в одному строю долали ворога і в одному строю повернулися до наших домівок. Сьогодні відзначаємо одноріччя нашої частини, здобуття слави, звершення подвигів і прогресивне просування вперед. Вітаю з першою річницею. Всім дякую за роботу. Слава Україні”, - привітав особовий склад батальйону командувач Сил територіальної оборони ЗСУ генерал-майор Ігор Танцюра та вручив бійцям відзнаки Сил територіальної оборони ЗСУ.

На заході з нагоди річниці створення батальйону були присутні начальник регіонального Управління Сил територіальної оборони “Схід” ЗСУ полковник Олександр Зугравий, командир 129-ої оБр ТрО підполковник Дмитро Остапенко, підполковник Борис Денісов, ОСУВ “Таврія”, заступник командувача ОУВ “Запоріжжя” полковник Максим Марченко.

Привітати бійців батальйону “Арей” УДА приїхав командувач Української Добровольчої Армії - Дмитро Ярош.

“Український добровольчий рух має велику історію. Майже десять років ми ведемо боротьбу за нашу державність та незалежність, за нашу свободу. “Арей” вже вписав золотими літерами в історію визвольних змагань українського народу дуже потужну сторінку.
Я гордий, що маю честь провадити такий колектив в безжалісних боях. Наше з вами завдання – звільнити українську землю од віковічного ворога українського народу і забезпечити майбутнє дітям і онукам, нашій українській державі. Всьому тому, що ви робите, честь і хвала. Слава Україні!”
, – виголосив Провідник УДА та нагородив бійців підрозділу найвищою відзнакою УДА – орденом “Лицарський Хрест”.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну