Укрзалізниця та OLX спільно боротимуться з квитковими шахраями

Укрзалізниця та OLX спільно боротимуться з квитковими шахраями

Фото: Перший Криворізький

АТ "Укрзалізниця” та "OLX Україна" домовилися про блокування всіх оголошень про продаж квитків на поїзди.

Про це повідомляє пресслужба Укрзалізниці.

"Продовжуємо системну боротьбу з квитковими шахраями. Вже запровадили низку рішень, які суттєво ускладнили їм життя та унеможливили схеми. Тепер ще один надважливий крок – усі оголошення про продаж залізничних квитків на сервісі OLX вже видалені, а нові просто буде неможливо розмістити", — розповів голова правління АТ "Укрзалізниця" Євген Лященко.

Він пояснив, що більшість оголошень про продаж квитків розміщували шахраї. Покупці могли їх зовсім не отримати або їм надсилали підроблені проїзні документи.

"Нашими фахівцями вже було заблоковано понад 20 оголошень про продаж залізничних квитків. Також розроблено алгоритм, який не дозволятиме публікувати такі оголошення в майбутньому. Команда зосереджена на постійному вдосконаленні алгоритмів та модераційних фільтрів, щоб забезпечити безпеку та зручність для всіх наших користувачів. Ми розуміємо, що це постійний процес, і ми зобов'язані працювати над зменшенням можливості появи подібного контенту у всіх категоріях нашої платформи", — своєю чергою сказав директор департаменту клієнтського сервісу OLX в Україні та Центральній Азії Ігор Сироватко.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну