Скільки коштів виділять на усунення наслідків від ракетного удару у медустановах Кривого Рогу

Скільки коштів виділять на усунення наслідків від ракетного удару у медустановах Кривого Рогу

Фото: Перший Криворізький

На усунення наслідків 6 медичних установ внаслідок ворожої атаки безпілотниками у ніч на 14 липня у Кривому Розі планують виділити 2 047 350 гривень.

Про це у відповідь на інформаційний запит “Першого Криворізького” повідомив начальник Управління охорони здоров'я Констянтин Мурашко.

Зазначається, що з метою усунення наслідків ракетної атаки 14 липня КНП «Криворізька міська дитяча лікарня № 4» КМР вже використала 1200 квадратних метрів плівки та встановила 47 листів ОЅВ.

Щодо інших медичних закладів, в липні з міського бюджету по галузі «Охорона здоров'я» заплановано виділити кошти в сумі 2 047 350 гривень.

Для можливості усунення аварійної ситуації в закладах освіти, яка сталася після ракетної атаки внаслідок агресії РФ 14 липня, депутати Криворізької міської ради мали винести на сесії міської ради питання про виділення коштів коштом бюджету Криворізької міської територіальної громади у сумі 11 962 384 гривні.

Яке було прийнято рішення наразі не відомо. Як з'явиться нова інформація редакція "Першого Криворізького" повідомить окремо.






Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну