У Кривому Розі поліцейські затримали злочинну групу наркодильців

У Кривому Розі поліцейські затримали злочинну групу наркодильців

Фото: Поліція Дніпропетровської області

7 серпня на території Тернівського району поліцейські зупинили 45-річного чоловіка, який мав при собі два пакетики з речовиною рослинного походження, а також гроші отримані від незаконного збуту.

Про це повідомляють фахівці відділу комунікації поліції Дніпропетровської області за матеріалами Криворізького районного управління поліції.

Цього ж дня, в ході санкціонованих обшуків, слідчі виявили електронні ваги, більше 100 пакетиків з наркотичною речовиною, мобільні телефони та грошові кошти за місцями мешкання 45-річного збувача та 41-річного постачальника.

Все вилучене направили на експертне дослідження.

Чоловіків затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру за ч.2 ст.307 (Незаконне придбання, зберігання, особливо небезпечних психотропних речовин з метою збуту) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання стосовно обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Діяльність наркозбувачів задокументували поліцейські відділення поліції №5 Криворізького РУП ГУНП в Дніпропетровській області.




Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну