Від ракетного удару у Кривому Розі пошкоджені 29 багатоповерхових будинків та 79 приватних

Від ракетного удару у Кривому Розі пошкоджені 29 багатоповерхових будинків та 79 приватних

Фото: Перший Криворізький

Від ракетного удару, який завдала армія РФ 31 липня, у Кривому Розі пошкоджені 29 багатоповерхових будинків та 79 приватних.

Про це повідомляє Управління преси та внутрішньої політики виконкому Криворізької міськради.

Станом на зараз всі великі уламки зруйнованих будівель вивезені. Лише бетону було розібрано та вивезено 280 тонн. Комунальні підприємства та керуючі компанії завершили першочергові роботи по закриттю вікон у житлових будинках. Мешканці потерпілих будинків та квартир отримали з матеріального резерву міста необхідні будівельні матеріали. За три доби вже видано близько 1800 одиниць різних будматеріалів.

На отримання матеріальної допомоги від міста вже прийнято 527 заяв. Крім того, спеціалісти допомогли оформити 152 заяви на отримання державної компенсації через «Дію».

Завтра, 3 серпня, продовжить роботу штаб у 60-й школі. Також потерпілі можуть звернутися до райвиконкому Центрально-Міського району.

Нагадаємо, 31 липня Управління преси повідомляло про понад 1000 пошкоджених квартир та житлових будинків. Також зазнали руйнувань 5 медичних закладів, 13 закладів освіти та 1 заклад культури.

Також постраждалий внаслідок удару криворіжець розповів про момент удару.


Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну