Ракети по Кривому Рогу випустили із Криму, — Зеленський

Ракети по Кривому Рогу випустили із Криму, — Зеленський

Фото: Перший Криворізький

31 липня Володимир Зеленський традиційно звернувся до українців і розповів про головні події доби. Президент повідомив, що дві ракети “Іскандер” ворог випустив по Кривому Розі з території тимчасово окупованого Криму.

"Рятувальна операція була складною. Падали частини конструкції будинку. На рівні четвертого поверху – пожежа. Загалом до порятунку були залучені понад 350 працівників ДСНС, поліції, комунальних служб. Допомагали волонтери. Вдячний усім", – сказав Зеленський.

Президент подякував окремим правоохоронцям, рятувальникам та волонтерам.

Працівники ДСНС: лейтенант Вадим Кучкурда, молодший сержант Володимир Гембіхнер, старшина Віктор Іліка та Сергій Бицко – заступник командира державного воєнізованого гірничорятувального загону.
Поліцейські: підполковник Микола Гармаш, капітан Роман Бондарчук.
Лікарі Владислав Волошин і Костянтин Ісайченков.
Нацгвардійці: сержант Андрій Головін, капітан Денис Терещенко.
Комунальники Сергій Дмитрієв та Андрій Шайда.
Волонтери Лариса Сидоренко та Вікторія Третяк.

Він назвав лише два імені волонтерів. За яким принципом відібрали саме їх, якщо там допомагали десятки волонтерів — невідомо.

Також Зеленський закликав збільшити санкційний тиск світу проти РФ: “І це знову й знову доводить, що для безпеки наших міст, для захисту нормального життя українців і українок, наших дітей потрібно, щоб у наших військових було достатньо далекобійної зброї, достатньо засобів ураження терористів. Санкційний тиск світу проти Росії заслуговує на суттєве збільшення”.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну