Якою буде погода у Кривому Розі цього тижня

Якою буде погода у Кривому Розі цього тижня

Фото: Перший Криворізький

У Кривому Розі погода цього тижня обіцяє бути сонячною, подекуди з мінливою хмарністю, передають синоптики.

За даними Укргідрометцентру сьогодні, 31 липня, у Кривому Розі буде триматися хмарна погода, вдень хмари ненадовго розсіються, щоб ввечері з'явитися знову. Без опадів.

Завтра, 1 серпня, у Кривому Розі вдень ненадовго небо стане ясним, але вже ближче до вечора буде хмарно. Температура повітря коливатиметься від +27°С до +29°С. Швидкість вітру – 3-8 м/сек. Опади не передбачаються.

У середу, 2 серпня, погода порадує нас безхмарним ранком, але вже у середині дня вона зміниться та буде похмурою до самого вечора. Температура повітря коливатиметься від +29°С до +31°С. Швидкість вітру – 3-7 м/сек. Опади не передбачаються.

У четвер, 3 серпня, у Кривому Розі похмурою погода буде тільки вранці, а день та вечір обіцяють бути безхмарними. Вдень температура повітря складатиме від +28°С до +30°С.

У п'ятницю, 4 серпня, ясна погода спостерігатиметься у місті протягом усього дня. Температура повітря коливатиметься від +30°С до +32°С.

У суботу, 5 серпня, у Кривому Розі на небі не буде жодної хмаринки. Опадів синоптики не прогнозують.

У неділю, 6 серпня, увесь день у Кривому Розі триматиметься ясна погода. Температура повітря коливатиметься від +27°С до +34°С. Швидкість вітру – 3-6 м/сек. Опади не передбачаються.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну