Криворіжтепломережа отримала 5 аварійно-ремонтних машин

Криворіжтепломережа отримала 5 аварійно-ремонтних машин

Фото: Управління преси

У Кривому Розі комунальне підприємство «Криворіжтепломережа» нещодавно поповнило автопарк п’ятьма спеціалізованими автомобілями «Аварійно-ремонтна майстерня» для оперативного реагування на виклики та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

Про це повідомляє Управління преси та внутрішньої політики виконкому Криворізької міської ради в соцмережі.

Усього з початку війни для комунальних підприємств міста – Кривбасводоканалу, Криворіжтепломережі та Сансервісу придбали вже 39 одиниць спеціальної техніки, в цьому році планується придбати ще 15 одиниць.

«У цьому році міський бюджет виділив «Криворіжтепломережі» 15 мільйонів 150 тисяч гривень. На ці кошти ми придбали 5 спеціальних аварійних машин. До початку опалювального сезону ці машини доукомплектуємо: встановимо газо- та електрозварювальне обладнання, генератор, насос для відкачування. І ці автомобілі будуть працювати в опалювальному сезоні 2023-2024 років. Це дозволить більш оперативно реагувати на позаштатні ситуації, своєчасно усувати пошкодження на теплових мережах, котельнях тощо», – повідомив головний інженер КП «Криворіжтепломережа» Олександр Єрін.


Підприємство продовжує підготовку до зими. На сьогодні готовність котелень складає близько 58%.

«Із 66 котелень, що ми будемо експлуатувати, готові 42. В опалювальний сезон також експлуатуватимемо 340 кілометрів теплових мереж. Наразі, готові 174 кілометри. Сьогодні ремонтуємо три котли на котельнях Північний ГЗК-2, Центральна та по вулиці Свято-Миколаївській, 18. Основні роботи плануємо завершити до 1 вересня», – додав Олександр Єрін.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"


Посилання скопійовано в буфер обміну