ДБР повідомило про підозру чотирьом правоохоронцям Дніпра: деталі

ДБР повідомило про підозру чотирьом правоохоронцям Дніпра: деталі

Фото: ДБР

Працівники ДБР повідомили про підозру чотирьом правоохоронцям Дніпра, які вирішили за хабар приховати та не притягувати до відповідальності сімох людей за розбійний напад та викрадення громадян для отримання викупу.

Про це йдеться на сайті ДБР.

Встановлено, що семеро осіб під виглядом військовослужбовців викрали у Дніпрі місцевих мешканців для отримання грошового викупу. Зловмисники вимагали у чоловіка та жінки кошти та цінні речі.

Правоохоронці викрили та затримали викрадачів. Проте деякі керівники правоохоронців вирішили за неправомірну вигоду у сумі 20 тисяч доларів США приховати цей злочин та не притягувати нападників до кримінальної відповідальності.

Працівники ДБР повідомили про підозру чотирьом правоохоронцям за статтею службового підроблення, приховування злочину. Одного з них вже затримали.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.

Крім того, під час документування злочинної діяльності слідство виявило, що деякі фігуранти вже прикривали таким чином злочини, зокрема вони брали участь у прикритті вбивства людини шляхом підробки висновків судово-медичного експерта про причини смерті.

Слідство триває, з’ясовуються всі обставини злочину та повне коло причетних осіб.


Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну