У Кривому Розі утеплять будівлі дитячих садочків

У Кривому Розі утеплять будівлі дитячих садочків

Фото: kr.gov.ua

У 16 дитячих садочків та природничо-науковому ліцеї розпочата реалізація інвестиційного проєкту «Підвищення енергоефективності громадських будівель у Кривому Розі».

Про це йдеться на сайті Криворізької міськради.

У закладах будуть проводити заходи з підвищення енергоефективності: утеплення конструкцій будівель, заміну вікон і дверей на енергоефективні, встановлення індивідуальних теплових пунктів (ІТП) з погодним регулюванням теплоносія, а також додаткові енергозберігаючі заходи.

На інших 19 об’єктах (17 гімназій, ліцеїв та шкіл, 1 садок та клуб «Юний авіатор») проведуть встановлення ІТП, заміну старих дерев'яних вікон та дверей.

Всього до цього проєкту увійшло 36 гімназій, ліцеїв, шкіл, дитячих садочків та один заклад позашкільної освіти «Клуб «Юний авіатор». Зараз будівельні роботи розпочали у садочку, щоб дітям вже цієї зими було тепло та затишно.

У дитячому садочку будівельники утеплять фасад та покрівлю, замінять вікна і вхідні двері, зроблять ремонт системи опалення з установленням ІТП. Вже проведене додаткове технічне обстеження, виготовлено проєктно-кошторисну документацію та будівельно-технічну експертизу. Наразі розпочаті підготовчі роботи: монтування інвентарних лісів, доставка будівельних матеріалів та демонтажні роботи.

Очікується економія 40% від базового споживання теплової енергії та 5% електричної енергії.


Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну