Поліпшити після 18:30 організацію транспорту в місті: криворіжець зареєстрував петицію

Поліпшити після 18:30 організацію транспорту в місті: криворіжець зареєстрував петицію

Фото: Перший Криворізький

Криворіжець зареєстрував петицію щодо поліпшення після 18:30 організації транспорту в Кривому Розі. Багато маршрутів тролейбусів, трамваїв та автобусів припиняють курсувати о 18:30, або прямують у депо, що створює значні незручності для мешканців міста.

Інформація про це розміщена на сайті Криворізької міської ради в розділі петицій.

Проблема з громадським транспортом особливо стосується мешканців спальних районів, які не мають можливості доїхати на роботу чи додому після 18:30.

«Звертаємо увагу на проблеми пов'язані з транспортом після 18:30 і до 23:00, відповідно до введення коменданської години. Зараз, згідно зі скаргами пасажирів, недостатньо кількості транспортних засобів, що обслуговують наше місто в цей період часу. Зокрема, ситуація з маршрутками особливо критична, їх не дочекаїшся, працють лише декілька маршрутів», - йдеться у петиції.

Криворіжець пропонує наступні заходи для поліпшення транспортної системи в нашому місті:

  • збільшення кількості транспортних засобів на маршрутах автобусів, тролейбусів і трамваїв після 18:30 і до 23:00 з метою забезпечення додаткового комфорту та безпеки пасажирів;
  • розширення маршрутної мережі маршруток з урахуванням популярних маршрутів та напрямків, щоб забезпечити належне покриття всієї території міста;
  • встановлення ефективного механізму моніторингу руху транспорту з метою уникнення затримок і забезпечення точності графіка руху. Зокрема реалізація системи відстеження транспорту за допомогою программи easyway, або схожою програмою;
  • залучення пасажирів, транспортних підприємств та міської влади до постійного діалогу для вирішення проблем і вдосконалення системи транспорту.

Зазначимо, що станом на 10:30 27 липня петиція набрала 618 голосів криворіжців з 1000 потрібних для того, щоб її розглянули депутати Криворізької міськради.

Підтримати петицію можна тут.


Читайте також: Криворіжці просять відкрити доступ до програми EasyWay: подробиці


Посилання скопійовано в буфер обміну