Криворізька лікарня отримає майже пів мільйона гривень за медогляд працівників «Кривбасводоканалу»

Криворізька лікарня отримає майже пів мільйона гривень за медогляд працівників «Кривбасводоканалу»

Фото: Перший Криворізький

У Кривому Розі комунальне підприємство «Кривбасводоканал» провело тендер на періодичний медичний огляд своїх працівників. На це було виділено 491 854 гривні.

Про це повідомляє «Перший Криворізький», посилаючись на сайт держзакупівель Prozorro.

Щоденно в Кривому Розі співробітники комунального підприємства «Кривбасводоканал» ліквідують наслідки аварійних ситуацій в усіх районах міста, підвозять діжки з питною водою в місця, де в мешканців відсутнє водопостачання. Крім того, після теракту на Каховській ГЕС комунальники займаються будівництвом водогону, який повинен забезпечити перекидання води з Кресівського водосховища через 33 канал, а звідти — у Південне водосховище.

Зазначимо, що поки не добудовано цей альтернативний проєкт із можливістю подачі води 70% населення міста Кривий Ріг, у багатьох криворіжців центральне водопостачання є лише чотири години на добу — по дві години вранці й увечері, тому містяни відчувають важливість вчасної та якісної роботи комунальників.

Щоб співробітники криворізького комунального підприємства не мали проблем зі здоров’ям і вчасно виявляли загрози та лікувались, «Кривбасводоканал» оголосив у кінці червня тендер на медичні послуги для своїх працівників. На підставі результатів цього обстеження кожний лікар-спеціаліст робить висновок щодо можливості допущення працівника до роботи в конкретному виробництві, організації, професії.



У технічній документації вказано, що медичний огляд необхідно провести для 1438 осіб. Які саме медичні працівники будуть проводити огляд співробітників «Кривбасводоканалу», не вказано, зазначено лише, що виконавець надає послуги з проведення належної якості періодичних обов’язкових профілактичних медичних оглядів працівників.







У тендері взяли участь два медичних заклади — Комунальне некомерційне підприємство «Криворізька міська лікарня №3» КМР із початковою пропозицією в 491 853 гривні і 49 копійок та ТОВ «Сімейна клініка ПМС» із пропозицією в 467 227 гривень. Коли потрібно було вказати остаточну пропозицію, Криворізька міська лікарня №3 знизила вартість своїх послуг на 50 699 гривень і 19 копійок.



Переможцем торгів було визнано Криворізьку міську лікарню №3, але підприємству оголосили вимогу про усунення деяких невідповідностей в інформації та документах у складі тендерної пропозиції документів учасника.


14 липня було опубліковано інформацію про намір укласти договір між КП «Кривбасводоканал» і «Криворізькою міською лікарнею №3».

Крім КП «Кривбасводоканал», медичні послуги для своїх співробітників замовляють також інші комунальні й державні підприємства Кривого Рогу та області.

Так, у липні відкриті торги на надання послуг із періодичних профілактичних медичних оглядів працівників підприємства оголосило дніпровське КП «Дніпроводоканал».



У тендері взяло участь товариство з обмеженою відповідальністю «Інноваційний лікувально-оздоровчий центр “Ала атлантіс”» із пропозицією у 899 521 гривню.


З цією фірмою і уклали договір. Вартість послуг згідно з документом становить 446 гривень за послуги з періодичних профілактичних медичних оглядів працівників підприємства згідно з Наказом МОЗ України №280 та 334,97 гривні за послуги з періодичних профілактичних медичних оглядів працівників підприємства згідно з Наказом МОЗ України №246.


У Кривому Розі тендер на надання послуг із медичного огляду працівників, крім «Кривбасводоканалу», оголосило також КПТМ «Криворіжтепломережа». Указано, що до 31 грудня виконавець має надавати послуги з передрейсового медичного огляду водіїв і машиністів транспортної служби підприємства.



У тендері взяло участь лише товариство з обмеженою відповідальністю «Медіком Кривбас». Із цією фірмою і уклали договір на 51 тисячу гривень.



Крім того, ТОВ «Медіком Кривбас» у кінці квітня підписало договір з АТ «Криворізька теплоцентраль» на проведення позачергового медичного огляду працівників на суму 3 670 гривень і 8 копійок.






Редактор: Софія Скиба

Посилання скопійовано в буфер обміну