У Кривому Розі відбувся ще один майстер-клас із самооборони

У Кривому Розі відбувся ще один майстер-клас із самооборони

Фото: Перший Криворізький

14 і 20 липня у культурно-громадському центрі «Шелтер+» відбулося два майстер-класи для криворожанок «Як діяти в стресових ситуаціях».

Про це повідомляє одна з організаторок — Агентка Волонтерства Софія Онопченко.

Минулої п'ятниці і цього четверга криворожанок запрошували взяти участь у заході з Павлом Осіковим — тренером із самооборони. Під час події дівчата мали мінілекцію з основ безпеки, а згодом попрактикувалися у визначенні особистих кордонів та протидії найтиповішим способам нападу.

На рефлексії учасниці тепло відгукувалися про тренінг, дякували організаторкам, тренеру та одна одній. Своїми враженнями з нами поділилася Наталя: «Сподобалась, перш за все, актуальність теми, адже була порушена проблема безпеки: жінки мають вміти за себе постояти, але не знають, як це зробити.

Запрошений тренер Павло запропонував декілька ситуацій, в яких може опинитися кожна з нас та розповів, як правильно реагувати на підозрілих людей. Поділився вправами на визначення особистих кордонів та розуміння чужих. В процесі майстер-класу стало зрозуміло, що потрібно працювати не тільки над собою, а й над суспільством»






Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну