Криворіжця засудили за побиття, що призвело до смерті чоловіка

Криворіжця засудили за побиття, що призвело до смерті чоловіка

Фото: Перший Криворізький

Жовтневий суд Кривого Рогу ухвалив вирок раніше судимому 27-річному чоловіку за побиття, яке призвело до смерті та незаконне заволодіння автомобілем.

Про це йдеться на сайті Жовтневого суду.

У травні 2019 року обвинувачений знаходився на узбіччі автошляху «Запоріжжя - Кривий Ріг - Кропивницький» біля села Нива Трудова Криворізького району.

Чоловік підійшов до автомобіля, за кермом якого знаходився потерпілий, та через незачинене вікно вдарив його кулаком в обличчя. Після того, як чоловік вийшов з машини, нападник продовжив його бити руками по голові. Надалі обвинувачений знайшов в автомобілі потерпілого сапу та дерев’яним тримачем сапи завдав потерпілому безліч ударів по голові та тулубу. Потім нападник заволодів автомобілем.

Від отриманих травм потерпілий помер у лікарні.

Під час судового розгляду обвинувачений свою провину не визнав, збитки не відшкодував.

Вироком суду від 27 червня 2023 року обвинуваченого П. було визнано винним у вчиненні вказаних кримінальних правопорушень та призначено остаточне покарання у виді позбавлення волі на строк 11 років.

Також, задоволено цивільний позов, яким з обвинуваченого доньки вбитого було стягнуто матеріальну шкоду в розмірі понад 30 тисяч гривень та моральну шкоду в розмірі 500 тисяч гривень.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну