Військові та переселенці можуть отримати гранти на навчання

Військові та переселенці можуть отримати гранти на навчання

Фото: КШЕ

Київська школа економіки пропонує гранти на безоплатне навчання для військових, їхніх дітей та ВПО.

У березні 2023 в Україні було зареєстровано понад 5 мільйонів внутрішньо переміщених осіб: 5 мільйонів людей, які навчились жити знову, 5 мільйонів історій, які закарбуються в пам’яті. Усі ми чекаємо звільнення окупованих територій і переживаємо за близьких, які боронять нашу країну зі зброєю в руках.

Поки ЗСУ невпинно працює, наближаючи перемогу, Благодійний фонд KSE Foundation пропонує абітурієнтам безоплатно отримати актуальну і сучасну спеціальність, яка обов’язково стане корисною у довгому і складному процесі відновлення нашої держави.

Гранти на освіту покривають чотири роки навчання на бакалавраті або 22 місяці — на магістратурі.

Отримати грант можуть:
  • учасники/ці бойових дій;
  • учасники/ці заходів, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією рф проти України (відповідні статуси з 2014 року)
  • діти захисників та захисниць — в тому числі загиблих Героїв
  • українці та українки зі статусом ВПО, набутим після 24 лютого 2022 року
  • люди, чиє місце проживання з 24 лютого 2022 року було віднесене до тимчасово окупованих територій або тих, на яких велися бойові дії.

«Ми хочемо, щоб кожен вмотивований та талановитий студент мав можливість здобути освіту міжнародного рівня з американським дипломом та стандартами якості. Для цього ми надаємо гранти під час війни», — прокоментував Тимофій Брік, ректор KSE University.

Міжнародно визнані магістерські та бакалаврські програми KSE дозволяють студентам отримати подвійні дипломи від University of Houston (США) та University of Toronto (Канада). Здобувачам освіти доступні стажування в таких топкомпаніях та установах державного сектору, як Genesis, Dragon Capital, Raiffeisen, ПУМБ, Національний Банк України, World Bank та інші, а також міжнародні обміни в таких освітніх закладах на кшталт Bocconi University (Італія) та University of Massachusetts Amherst (США).

KSE пропонує очне навчання англійською мовою за участі іноземних лекторів з унікальним досвідом. Університет має свій кампус, який оснащений укриттям та повністю автономний під час блекаутів. Для студентів з інших міст доступний колівінг, який також частково оплачується за грантові кошти.

Нагадаємо, що Kyiv School of Economics відкрила бакалаврські та магістерські програми за низкою напрямків. Окрім економічних дисциплін, тепер можна вступити на психологію, право, програми зі штучного інтелекту та кібербезпеки. Здобувачам магістерського рівня доступні програми з дослідження пам’яті й публічної історії, урбаністики й повоєнної відбудови, соціальної психології тощо.

Детальніше про умови отримання грантів

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну