“Це був жах, вікна летіли прямо на нас”: криворіжці розповіли про нічну атаку

“Це був жах, вікна летіли прямо на нас”: криворіжці розповіли про нічну атаку

Фото: Перший Криворізький

Десятки вибитих вікон у багатоквартирних та приватних будинках, пошкоджені автівки, перебиті лінії електропостачання та водопровід. Такі наслідки нічної атаки російської армії на Кривий Ріг.

Анна, яка живе у Довгинцівському районі Кривого Рогу розповіла, що прокинулась від вибухів близько другої години ночі.

«Спочатку було п’ять вибухів, потім ми спустились вниз і було ще чотири вибухи, і на десятий вибух у нас вилетіли вікна, тут здійнялася пожежа, ми всі пішли до підвалу. Дуже довго горіло, машини там побило, вікна повилітали вдома. Це був жах, звісно жах, особливо, коли вікна летіли прямо на нас, нас трясло», — каже дівчина.
О другій ночі прокинувся і Володимир. Чоловік розповідає що ще раніше облаштували підвал як укриття, поставили там ліжка, проте деякий період, коли обстрілів не було туди не спускались. А от сьогодні вночі довелось.

«Стріляло, бахкало, вікна повилітали, у підвал побігли. Всі живі-здорові слава Богу. Другий поверх, в основному вікна, перший поверх лише рами вирвало», — розповів містянин.
Через російську атаку вночі не спала й Галина Петрівна. Розповідає, що хоч і була не близько до місця куди влучив “шахед”, проте чула хаарктерні для дрона звуки.

«У сусідів там сильно побило балкони, і поруч там сусід живе, то у нього там вікна всі повилітали, там страшне таке», — каже жінка.
Нагадаємо, що криворіжці, чиї оселі постраждали внаслідок атаки, отримають матеріальну допомогу.


Відео: Даніїл Токмаков

Посилання скопійовано в буфер обміну