Криворізькі правоохоронці отримали від міста 10 автомобілів

Криворізькі правоохоронці отримали від міста 10 автомобілів

Фото: kr.gov.ua

Сьогодні, 4 липня, з нагоди Дня національної поліції України поліцейські Кривого Рогу отримали від міста 10 нових авто Skoda.

Про це йдеться на офіційному сайті Криворізької міськради.

У Кривому Розі Програма громадського порядку, в рамках якої виділяються кошти Криворізькому районному управлінню поліції та Полку патрульної поліції на придбання паливно-мастильних матеріалів, автомобілів, послуг з технічного обслуговування та поточного ремонту автомобілів. Лише цьогоріч було виділено 11 мільйонів гривень. З них 8 мільйонів гривень - на придбання автомобілів для поліцейських та 3 мільйони гривень на придбання радіостанцій, оновлення та ремонт автопарку полку патрульної поліції міста.

Від початку повномасштабного російського вторгнення, криворізьким патрульним передали 164 бронежилети, 103 захисних шоломи, 123 комплектів бойового одягу, комплекс супутникового зв’язку STARLINK, мережеві фільтри, бухти кабелю та багато іншого. Патрульні отримали 1 автомобіль та відремонтували Камаз із заміною запчастин до нього. Також авто отримало й Криворізьке районе управління поліції, 130 балаклав та 23 поліцейські каски. Крім того, для повноцінного виконання поставлених завдань, правоохоронцям постійно надається пально-мастильні матеріали.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну