У Кривому Розі чоловік отримав штраф за побиття тещі

У Кривому Розі чоловік отримав штраф за побиття тещі

Фото: Pixabay (фото ілюстративне)

У червні 2023 року Центрально-Міський суд Кривого Рогу оштрафував містянина, який побив свою тещу.

Про це йдеться у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

16 квітня 2023 року, приблизно о 23:00, чоловік перебував в квартирі своєї тещі, де між ними на побутовому рівні виник конфлікт.

З мотивів гострої неприязні до неї, криворіжець став наносити жінці удари по обличчю, тулубу, рукам та ногам, завдавши не менш 28 ударів.

В результаті протиправних дій зятя постраждала отримала тілесні ушкодження у вигляді синців обличчя, шиї, тулуба, рук та ніг.

Згідно висновку судово-медичної експертизи, за своїм характером вони відносяться до легких тілесних ушкоджень.

Суд встановив, що обвинувачений беззаперечно визнав свою винуватість у вчиненні кримінального проступку за ознаками умисного легкого тілесного ушкодження.

Відповідно до матеріалів кримінального провадження, чоловік раніше не судимий, має професійно-технічну освіту, офіційно не працевлаштований, під наглядом лікаря-нарколога та лікаря-психіатра не перебував і не перебуває, за місцем мешкання характеризується задовільно.

Обставиною, яка пом`якшує покарання обвинуваченому, суд визнав його щире каяття.

Центрально-Міський суд визнав криворіжця винним у вчиненні кримінального проступку за ознаками умисного легкого тілесного ушкодження.

Йому призначили покарання у вигляді штрафу, у розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що складає 850 гривень.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну