В Україні стане більше військово-лікарських комісій: Міноборони

В Україні стане більше військово-лікарських комісій: Міноборони

Фото: Перший Криворізький

Уряд затвердив план заходів з оптимізації процесів військово-лікарської експертизи на 2023 рік. Він має на меті забезпечити військовослужбовців належним та швидким сервісом проходження військово-лікарської комісії та зменшити навантаження на заклади охорони здоров’я.

Про це йдеться на сайті Міністерства оборони.

Запрацює автоматизація перебігу проходження військово-лікарських комісій, з’явиться інтеграція медичних процесів між військовими та цивільними компонентами.

Серед інших завдань плану — викорінення надмірної бюрократії та забезпечення військовослужбовців соціальними гарантіями.

«Цим рішенням ми впроваджуємо ефективні процеси, які здатні забезпечити якісне проходження військово-лікарських комісій в умовах воєнного стану. Буде розширена їх мережа, впроваджені цифрові інструменти, обладнані приміщення до вимог людей з обмеженими можливостями. Будуть проведені інформаційні кампанії, щоби кожен військовослужбовець чітко знав свої права під час проходження військово-лікарської комісії, лікування чи реабілітації», — повідомив Міністр оборони України Олексій Резніков.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну