Чи планують у Кривому Розі ремонт сходів під мостом на площі Визволення

Чи планують у Кривому Розі ремонт сходів під мостом на площі Визволення

Фото: Перший Криворізький

Редакція надіслала запит до виконкому Криворізької міської ради щодо надання інформації стосовно ремонту сходів, які ведуть до підземного переходу під мостом на площі Визволення з обох сторін – з вулиці Петра Калнишевського та безпосередньо самої площі.

Відповідь надіслав Департамент розвитку інфраструктури міста виконкому Криворізької міської ради.

«З виїздом на місце під час візуального огляду з’ясовано, що сходинки спуску під міст № 34 на вулиці Петра Калнишевського з боку магазину АТБ дійсно потребують поточного ремонту», - йдеться у відповіді.

Також відомо, що міським бюджетом 2023 року видатки на поточний ремонт цих сходинок не передбачені.

«Разом з тим, питання фінансування поточного ремонту означених сходинок опрацьовується департаментом розвитку інфраструктури міста виконкому Криворізької міської ради для його вирішення у поточному році», - повідомляється у листі.

Нагадаємо, що у Кривому Розі сходи, що ведуть до пішохідного переходу під мостом біля площі Визволення, на думку редакції, знаходяться в аварійному стані.

Ними користуються містяни, які хочуть перейти дорогу з боку вулиці Петра Калнишевського в Центрально-Міському районі.

Дякуємо, що прочитали публікацію. Будь ласка, пройдіть коротке опитування від 1kr.ua. Ми хочемо покращити роботу, зовнішній вигляд сайту та контент. Відповіді на запитання займуть від 3 до 5 хвилин.

Посилання скопійовано в буфер обміну