У Кривому Розі працюють офлайн 58 дитячих садочків

У Кривому Розі працюють офлайн 58 дитячих садочків

Фото: управління преси та інформації

У Кривому Розі, в режимі офлайн, з дотриманням норм безпеки працюють вже 58 дитячих садочків, відкрито 184 групи, які відвідують понад 2500 дітей.

Про це повідомляє Управління преси та внутрішньої політики виконкому Криворізької міськради.

У Кривому Розі тривають ремонтні роботи укриттів, розташованих у школах та дитячих садках. На сьогодні дозвіл від ДСНС на використання тимчасових сховищ мають вже 134 школи та дитячих садочки.

Підготовка до відновлення роботи закладів освіти відбувається з дотриманням всіх норм безпеки. Найближчим часом плануємо відкрити ще 4 дитячих садки, де робили укриття. Також, виділили кошти ще на 19 дитячих садків для того, щоб діти вже 1 вересня пішли до садочків.

У всіх сховищах повністю відремонтована та приведена до ладу електропроводка, вентиляція, каналізація, відремонтовані стелі, стіни, облаштовані санвузли. Укриття укомплектовані всім необхідним як для короткочасного, так і тривалого перебування дітей та вихователів. Також, перед відкриттям дитячих садочків проводиться обов’язкове тестування на COVID працівників дошкільних закладів, які розпочинають роботу.

За словами керівництва дитячого садочку всі дії на випадок надзвичайної ситуації із колективом закладу відпрацьовані.



Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну