Напали на чоловіка: у Криворізькому районі правоохоронці затримали групу злочинців

Напали на чоловіка: у Криворізькому районі правоохоронці затримали групу злочинців

Фото: ГУНП Дніпропетровської області

16 червня у Криворізькому районі чоловіки представившись поліцейськими, зайшли на територію чужого домоволодіння та під погрозою зброї напали на 32-річного чоловіка.

Про це йдеться на сторінці ГУНП в Дніпропетровській області.

Зловмисники побили та забрали цінні речі у чоловіка і втікли з місця злочину.

Зазначається, що зловмисники під погрозою пістолета заволоділи майном потерпілого та грошовими коштами у сумі 60 тисяч гривень.

Поліцейські спільно з слідчим відділом, сектором кримінального аналізу та співробітниками управління карного розшуку ГУНП в Дніпропетровській області встановили, що до злочину причетні четверо чоловіків — 30-річний раніше судимий лідер групи та троє чоловіків віком 19, 22-х, 23-х років.

Їх затримали у порядку статті 208 КПК України.

Під час слідчих дій поліцейські провели обшуки за місцями мешкання фігурантів та вилучили 3 пістолети з набоями, гранату РГД-5, а також сліп-пакети з психотропною речовиною PVP.

Окрім цього, встановлено частково місцезнаходження викраденого майна потерпілого — банківські картки, мобільний телефон, ключі від авто та гроші.

Слідчі зловмисникам повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 4 статті 187, частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України, а організатору — за частиною 4 статті 187, частиною 2 статті 307, частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України.

Наразі всім чоловікам обрали запобіжний захід.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну