Сили оборони України продовжують наступальну операцію на Запоріжжі. Дані за червень

Сили оборони України продовжують наступальну операцію на Запоріжжі. Дані за червень

Фото: Генштаб ЗСУ

Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському та Бердянському напрямках.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Операції на напрямках Новоданилівка – Роботине, Мала Токмачка – Вербове, Вільне Поле – Макарівка, мали частковий успіх, закріплюються на досягнутих рубежах.

Сили оборони України також стримують наступ російських військ на Лиманському та Бахмутському напрямках. Особливо важкі бої тривають на Лиманському напрямку, в районах Ямполівки та Серебрянського лісництва.

На напрямку Білогорівка – Шипилівка, вели наступальні дії, мали частковий успіх, закріплюються на досягнутих рубежах.

Українські воїни під час наступу ефективно знищують російських десантників. Підрозділи зі складу 83 десантно-штурмової бригади повітряно-десантних військ російської федерації отримали завдання на висування в район Кліщіївки Донецької області, для того, щоб поміняти на позиціях окупантів із 31 десантно-штурмової бригади, які зазнали значних втрат. Під час переходу на першу лінію оборони багато окупантів загинули або були поранені. Поранених російських десантників гелікоптерами евакуювували до Ростова-на-Дону, звідки, через брак місць, загарбників вантажними автомобілями вивезли до Новочеркаська. Лікувальні заклади цього міста також переповнені.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну