У Кривому Розі засудили чоловіка за крадіжку соняшникової олії

У Кривому Розі засудили чоловіка за крадіжку соняшникової олії

Фото: Pixabay

В травні 2023 року Довгинцівський суд Кривого Рогу виніс вирок чоловіку за крадіжку соняшникової олії.

Про це йдеться у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

На початку березня 2023 року чоловік переліз через паркан, який огороджував територію складу, та незаконно проник на його територію, скориставшись відсутністю свідків та очевидців.

Віджавши металевий профнастил задньої стінки споруди складу, він потрапив до приміщення, звідки викрав 120 пляшок рафінованої соняшникової олії, пакуванням в пляшках по 1 літру.

Вартість за одиницю відповідно до висновку судово-товарознавчої експертизи складає 57,50 гривень.

Після цього чоловік з місця вчинення кримінального правопорушення з викраденим зник, розпорядившись ним на власний розсуд.

Своїми діями обвинувачений спричинив потерпілому майнової шкоди на загальну суму 6 900 гривень.

В судовому засіданні чоловік вину визнав повністю.

Суд визнав його винним у кримінальному правопорушенні, а саме таємному викраденні чужого майна (крадіжці), поєднаному з проникненням в інше приміщення, вчинене в умовах воєнного стану.

Чоловіку призначили покарання у вигляді 5 років позбавлення волі.

На підставі до статей 75, 76 Кримінального кодексу України суд звільнив чоловіка від відбування покарання, встановивши іспитовий строк 1 рік, з умовою періодично періодично з`являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації.

Дякуємо, що прочитали публікацію. Будь ласка, пройдіть коротке опитування від 1kr.ua. Ми хочемо покращити роботу, зовнішній вигляд сайту та контент. Опитування займе від 3 до 5 хвилин.


Посилання скопійовано в буфер обміну