У Криворізькому районі без води дві громади, ще дві — частково

У Криворізькому районі без води дві громади, ще дві — частково

Фото: Телеграм Євгена Ситниченка

У Криворізькому районі без централізованого водопостачання внаслідок підриву Каховської ГЕС залишилося дві громади, ще у двох – воно відсутнє частково.

Про це в Телеграмі повідомляє начальник Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситниченко.

"У нашому районі без централізованого водопостачання залишилися Грушівська, Вакулівська громади повністю та частково Апостолівська та Зеленодольська. Інші громади на сьогоднішній день забезпечені централізованим водопостачанням, але все одно кожен і кожна з нас повинні максимально економити воду і бути вдячними за ту допомогу, яку надають Криворізькому району",
— йдеться у повідомленні.

Начальник Криворізької районної військової адміністрації додав, що вчора, 17 червня, у Криворізький район від Дніпропетровської обласної військової адміністрації доправили великий вантаж з ємностями для зберігання води.

Також вчора завдяки співпраці з Мукачівською районною військовою адміністрацією Криворіжжя отримало гуманітарну допомогу у вигляді 22 тонн бутильованої води, яку доправили закарпатські волонтери. Ця вода буде передана громадам, а також нашим захисникам і захисницям.

Ситниченко зазначив, що роботи з відновлення водопостачання вже ведуться, та закликав людей не знімати, не фотографувати і не публікувати процеси, пов'язані з об'єктами критичної інфраструктури.










Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну