У Кривому Розі оновлять станцію швидкісного трамваю

У Кривому Розі оновлять станцію швидкісного трамваю

Фото: управління преси та інформації

У цьому році у Кривому Розі оновлять станцію Швидкісного «Зарічна» та закуплять 10 автобусів, оновлять 10 тролейбусів та 3 трамваї, зроблять 2 дизель-генераторних тролейбуси.

Про це повідомляє Управління преси та внутрішньої політики виконкому Криворізької міськради.

Щоденно станція “Зарічна” приймає та відправляє 264 трамвайних поїздів. Середньодобовий пасажиропотік по станції складає 1 500 людей.

Цього року чиновники виділили з міського бюджету кошти на ремонт станції «Зарічна». Тут буде виконано ремонт фасаду, цоколю, підпірних стінок та покриття підлоги тераси, заміну зовнішніх дверей та ремонт сходових маршів.

На сьогодні вже виконані роботи з демонтажу оздоблення стін та колон, сходових маршів, покриття та гідроізоляції тераси 2-го поверху, штукатурення поверхонь по сітці, улаштування стяжок тераси 2-го поверху, ремонт оздоблення стін на пероні та заміна системи водовідведення з покрівлі.

Крім цього, в поточному році з капітально-відновлювального ремонту вийшов один трамвайний вагон та до кінця року заплановано виконати ремонти ще двох трамвайних вагонів. Зараз комунальне підприємство виконує серйозні обсяги робіт, пов’язані із ремонтом та заміною контактної мережі, ремонтом окремих ділянок трамвайної колії із заміною 8 стрілочних переводів.

Крім ремонту трамваїв у 2023 році коштом міського бюджету також буде придбано 10 нових автобусів, виконано 10 ремонтів звичайних тролейбусів та зроблено 2 дизель-генераторних тролейбуси.



Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну